Wij bellen uw klanten

Leadhunter, de warmste in koude acquisitie

Het bedrijf Leadhunter is enige jaren geleden opgericht als aanvulling op Salesopleidingen.nl. Bij de trainingen merkten we namelijk dat veel bedrijven de eerste stap van acquisitie moeilijk vinden. Het bellen van potentiële klanten kost ook veel tijd en doorzettingsvermogen. Logisch dus dat bedrijven zich liever focussen op hun bestaande klanten. Maar toch onderkent iedereen de noodzaak van acquisitie. Daarom zijn we destijds gestart met Leadhunter: een mogelijkheid om het bellen naar potentiële klanten uit te besteden.

Maar we zijn natuurlijk nog wel een trainingsbedrijf. En op gebied van klantgerichtheid scoren 'callcenters' niet echt hoog... Dat wilden we dus anders. Als we het doen, dan doen we het goed! Daarom bellen al onze call-agents vanuit huis. Geen geroezemoes op de achtergrond, geen computergeluidjes en vooral geen belscripts! Wij bellen zoals u het zelf zou doen. Als u daar de tijd voor zou hebben... En natuurlijk worden onze callagents continu getraind in gesprekstechnieken. Het blijft immers een 'vaardigheid' om koud bij mensen binnen te komen en dan het gesprek te leiden naar een kennismakingsafspraak voor onze opdrachtgever.

Ons team groeit inmiddels gestaag. In de zomer is Tamara ons team komen versterken en nu (september) zijn we alweer alweer toe aan uitbreiding. Hoezo crisis? Natuurlijk zijn we trots op dit resultaat. Zeker omdat we geen contracten aangaan met onze klanten. Klanten blijven bij Leadhunter omdat ze tevreden zijn, niet omdat ze een contract hebben getekend. We noemen onszelf niet voor niets 'de warmste in koude acquisitie'. En dat geldt niet alleen voor de gesprekken met potentiële klanten, maar ook voor het contact met de opdrachtgever. Die krijgt altijd een 'persoonlijke callagent' die de hele opdracht begeleidt. En waar nodig meedenkt: hoe brengen we uw bedrijf het beste over het voetlicht? Interesse om eens kennis te maken? Kijk eens op www.leadhunter.nl of bel 088-0039888 voor een persoonlijk gesprek.

Deel deze pagina:

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Laat een reactie achter

Neem contact met ons op:

T. 088 003 98 00