Verkoopcursus voor de 7de keer van start!

opleiding voor diploma NIMA Sales-A in Goes

Over enkele weken start weer de jaarlijkse verkoopcursus in Goes. Deze compacte, pittige opleiding behandelt alle aspecten die met 'verkoop' te maken hebben: van marketing tot organisatiekunde en van balansen lezen tot gesprekstechniek.

Zie voor meer informatie de uitleg op deze site (cursus NIMA Sales-A). Opgeven kan nog steeds, de start is op woensdagavond 3 september in Hotel van der Valk Goes.

Ook dit jaar streven we uiteraard weer naar 100% geslaagden. Dat is in de afgelopen jaren al meerdere keren gelukt. De kleine groep en een hoge betrokkenheid helpen om dit doel te bereiken. Ten slotte zijn de deelnemers doorgaans ook stevige aanpakkers. Je geeft jezelf immers niet op voor zo'n cursus als je er niet 110% voor wilt gaan. Dus even een paar maanden flink ertegenaan en dan op voor het examen!

Uiteraard draait het bij deze verkoopcursus niet alleen om het behalen van dat begeerde NIMA-diploma. We willen ook graag dat de deelnemers echt wat doen met de doorgenomen lesstof in hun dagelijkse werkpraktijk. Door veel te werken met voorbeelden en 'uitdagingen' van de deelnemers zelf wordt de stof vertaald naar concrete actiepunten waar men echt mee aan de slag kan. Als iemand bijvoorbeeld een 'zware klant' moet bezoeken, dan kunnen we juist dat gesprek oefenen in een rollenspel. Zo snijdt het mes aan twee kanten: we oefenen de stof die in het curriculum van de verkoopcursus staat én we helpen de deelnemers om zich (nog beter) voor te bereiden op hun klantgesprekken.

Op dus naar een nieuwe succesvolle cursusgroep. Wij zien ernaar uit om op 3 september kennis te maken met de deelnemers! Wil je ook nog meedoen? Dat kan! Maar dan is het wel raadzaam om snel in te schrijven (zie rechtsbovenaan deze pagina), want de volgende groep start pas weer in 2015!

Deel deze pagina:

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Laat een reactie achter

Neem contact met ons op:

T. 088 003 98 00
Leadhunter