Salesopleidingen.nl op de Contacta in Goes

Zeeuwse ondernemers ontmoeten elkaar in Goes

Dit jaar stond Salesopleidingen.nl voor het eerst op de Zeeuwse Contacta-beurs in Goes. Medewerkers Hennie, Ivette, Miriam en Marnix waren verantwoordelijk voor de inrichting van de stand en dat bleek een goede keuze. Een informatieve achterwand met uitleg over Saleopleidingen.nl en zusterbedrijf Leadhunter, de nodige folders, potten met snoepjes, pennen om weg te geven en uiteraard een paar sterke beursacties. Maar het belangrijkste van allemaal: een sterke stand-bemanning! Het draait immers om de mensen binnen een bedrijf, zeker als 'klantcontact' je business is.

Leuk ook om de spontane kennismakingen te zien van klanten met onze medewerkers. Ze spreken elkaar immers zeer regelmatig, maar dan is het toch leuk om er een keer een gezicht bij te zien! Dat verdiept het contact weer en versterkt de relatie voor de toekomst.

Maar uiteindelijk draait een beurs ook om het leggen van nieuwe contacten. Zeker als de beurs 'Contacta' heet. En dat is dan ook gebeurd! Mooi om te zien hoe gesprekken met beursbezoekers al heel snel over het 'vinden, binden en boeien' van nieuwe klanten gaat! Daarbij hielp het uiteraard wel dat we ook ervaren call-agents van Leadhunter op de stand hadden staan die in het normale leven dagelijks prospects bellen voor onze klanten. Geen vraag was te moeilijk en de gesprekken kregen zeer snel diepgang. Een dreamteam in action!

En levert dat dan wat op? Dat weten we binnenkort! De eerste nieuwe klanten hebben we meteen op de beurs kunnen noteren en de agenda staat vol met afspraken voor na de beurs. Ook hier geldt dus onze leus: 'Van inzet naar omzet!'.

Deel deze pagina:

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Laat een reactie achter

Neem contact met ons op:

T. 088 003 98 00