Sales Inspiration Day's

leren met en van elkaar!

Salesopleidingen.nl krijgt regelmatig de vraag van oud-cursisten en oud-deelnemers van in-company trajecten om een 'terugkom-dag' te organiseren. Vaardigheden moet je immers onderhouden, óók de commerciële vaardigheden. Daarom zijn nu de Sales Inspiration Day's georganiseerd: ééndaagse trainingen waar alle belangrijke commerciële vaardigheden weer 'even scherp worden gezet'.

Deze traingen zijn speciaal gericht op ervaren verkopers (zowel binnen- als buitendienst) die merken dat ze soms op de automatische piloot opereren. De technieken en de theorie achter het verkoop-proces zijn wel bekend, maar als ze niet worden onderhouden dan worden ze toch minder scherp. Daarom de Sales Inspiration Day's: op een leuke inspirerende manier werken aan de eigen vaardigheden en sparren met collega-commercianten.

Deze trainingen hebben een open inschrijving, er zijn dus mensen uit verschillende branches aanwezig. En dat is perfect om inspiratie op te doen. Immers: wat in jouw branche nieuw is, is in een andere branche wellicht al lang uitgevonden. Leren van elkaars ervaringen derhalve.

Sowieso is 'netwerken' een belangrijk onderdeel van de Sales Inspiration Day's. Wellicht kan je elkaar helpen om aan nieuwe klanten te komen, of blijkt dat je elkaar op andere vlakken kan ondersteunen of inspireren. Daarom is tijdens de trainingsdag een uitgebreide netwerk-lunch voorzien, waarbij de deelnemers 'met een opdracht' aan tafel gaan en hier na de lunch over terugkoppelen aan de groep.

Kortom: een inspirerende dag! Interesse? Opgeven kan via 088-0039800 (vragen naar Anton Brouwer), via mail (info@salesopleidingen.nl) of via het inschrijfformulier op deze site (klik hier).

 

Deel deze pagina:

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Laat een reactie achter

Neem contact met ons op:

T. 088 003 98 00