Nieuwe cursus voor managers!

Management Development Course 2013

Geef je leiding aan meer dan 3 medewerkers? Dan herken je vast de uitdagingen die het managen van een team met zich meebrengt. Gek genoeg zijn er weinig cursussen met open inschrijving voor deze doelgroep. En vaak zijn er binnen het bedrijf niet genoeg managers actief om een specifieke management opleiding in-company uit te laten voeren. Daarom start Salesopleidingen.nl dit voorjaar met de 'Management Development Course': een opleiding met open inschrijving specifiek voor managers. Klik hier voor alle informatie!

De opleiding is bewust gepland op de vrijdagmiddag. De ervaring leert dat managers door de week gewoon moeilijk tijd vrij kunnen maken voor zoiets triviaals als het werken aan de eigen ontwikkeling. Ook is het belangrijk dat 'de klok even stil wordt gezet': even echt alleen bezig zijn met de cursus-onderwerpen. En niet in gedachten al bij die belangrijke afspraak van morgen zijn. Daarom cursus op vrijdagmiddag, als actieve afsluiter van de werkweek!

Natuurlijk doen we dit niet iedere week. De cursus beslaat 7 middagen, verdeeld over 7 maanden. Eénmaal per maand een cursusmiddag derhalve. En na die cursusdag in de eigen praktijk aan de slag met de behandelde onderwerpen. Ieder onderwerp wordt afgerond door een presentatie van de zelf geschreven thesis: hoe heb jij het behandelde onderwerp in de praktijk kunnen brengen, wat heb je ervan geleerd, wat kunnen je mede-cursisten van jouw ervaringen leren. Interactiviteit als belangrijke basis van de cursus derhalve! Zie voor alle cursusonderwerpen de uitgebreide informatie.

Tot slot wordt iedere cursusmiddag afgesloten met een zakelijk diner. Tijdens dit 3 gangen diner hebben de managers de tijd om in een ontspannen sfeer de eigen management-uitdagingen met elkaar te bespreken. Altijd goed om inzichten met elkaar te spiegelen of te sparren over de aanpak van een acuut probleem dat zich in jouw werkveld voordoet.

We zijn ervan overtuigd dat, net als bij onze andere cursussen, de deelnemers al snel een hecht en informeel netwerk zullen vormen. Een netwerk waar je ook buiten de cursus op terug kunt vallen en waar je nog jaren plezier van hebt. Immers: kennis is macht, maar kennissen nog veel machtiger!

Wil je meedoen aan deze Management Development Course? Geef je dan snel op via de aanmeldpagina op deze site. Liever eerst nog wat meer informatie? Klik dan hier of bel 088-0039800 en vraag naar Anton Brouwer voor een persoonlijk gesprek.

De Management Development Course 2013 start op 27 september aanstaande in Middelburg. Andere cursusplaats en/of cursusdag bespreekbaar. Natuurlijk kan deze training voor grotere bedrijven met meerdere managers ook in-company worden aangeboden. Neem ook daarvoor contact op met 088-0039800 of stuur een mail naar incompany@salesopleidingen.nl

Deel deze pagina:

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Laat een reactie achter

Neem contact met ons op:

T. 088 003 98 00
Salesopleidingen.nl in beeld