Gastles Hoornbeeck College

leerlingen zeer geïnteresseerd in acquisitie

Het was inmiddels de tweede keer dat we werden gevraagd om een gastles te verzorgen voor het Hoornbeeck College over 'acquistie'. De ervaring van vorig jaar was zo positief dat we daar graag weer aan mee wilden werken. Dit jaar was het vierdejaars student Sander Eggebeen die ons vroeg. Hij kent Salesopleidingen.nl van de trainingen bij Protech en wist dat we ook een bedrijf in acquisitie hebben. En over dat onderwerp (koude acquisitie) wilde hij graag een gastles organiseren voor zijn mede-studenten.

Net als vorig jaar was de groep weer zeer betrokken bij het onderwerp. Opvallend hoeveel studenten al kunnen verhalen over eigen ervaringen in verkoop en acquisitie. Veel studenten hebben al stage gelopen, maar ook de 'mini-ondernemingen' die op het Hoornbeeck worden opgestart geven de leerlingen veel inzicht in 'het echte bedrijfsleven'.

Leuk trouwens om te zien dat de mini-onderneming van vorig jaar ('Holdit') inmiddels een echt bedrijfje is geworden. Aangestuurd door de studenten die het hebben opgestart. En nog leuker dat de gastles werd beloond met een product van deze onderneming: de stayhold (zie deze link voor meer informatie over dit product).

Kortom, weer een interessante ervaring om deze gastles te mogen geven en alle vertrouwen dat ook deze studenten na de opleiding een mooie toekomst tegemoet gaan in het bedrijfsleven!

Deel deze pagina:

Reacties

04-03-2015
Door: Sander van Deventer
Jullie ook bedankt voor deze gastles. Zeker de moeite waard!

Laat een reactie achter

Neem contact met ons op:

T. 088 003 98 00