Een schitterende kans!

Met wereldbedrijf Protech werken aan meer omzet in België en Nederland

Protech Monte Carlo is een bedrijf dat lakveredeling aanbiedt voor auto's. Met het hoofdkantoor in Monaco heeft Protech klanten over de hele wereld. Uiteraard spreken de exotische auto's die de franchise-nemers in Dubai en Abu Dhabi behandelen tot de verbeelding, maar ook in onze landen is het concept heel bekend onder auto-liefhebbers.

België en Nederland zijn zelfs voorlopers geweest bij de groei van het concept. In Goes (Zeeland) en Gent (België) wordt al jarenlang gewerkt met dit bewezen proces om auto's een blijvende glans te geven. De uitdaging is nu om de passie voor mooie auto's over te brengen op zoveel mogelijk autobezitters. En daar uiteraard nieuwe klanten uit te krijgen. Salesopleidingen.nl traint de franchisenemers om actief te werken aan acquisitie en het onderhouden van contacten met bestaande klanten. Een schitterende kans!

De trainingen worden gehouden op het hoofdkantoor voor België en Nederland in Goes. Daar komen de franchisenemers éénmaal per twee maanden bij elkaar om samen de gesprekstechnieken aan te scherpen en manieren uit te werken om samen (nog) meer uit de markt te halen. Mooi ook om te zien hoe zich steeds meer nieuwe franchisenemers aansluiten bij de groep. Zo zijn er sinds kort nieuwe vestigingen in Ede, Rotterdam en in het Waasland (bij Antwerpen). Het zal niet lang meer duren voor Protech zowel in België als Nederland een landelijk dekkend netwerk heeft. Dan kunnen klanten altijd binnen een straal van enkele tientallen kilometers van hun woonplaats terecht bij een Protech center om de auto te laten behandelen. Zie www.protech.mc voor meer informatie.

 

Deel deze pagina:

Reacties

16-01-2015
Door: Henk Luteijn
Als Area Manager voor Protech Monte Carlo in Nederland en België zijn we zeer tevreden over de inzet van Salesopleidingen.nl Geen confectie training maar een "maatpak", precies passend gemaakt voor ons bedrijf. De training is voor ieder van ons een aanwinst. Ik kan het iedere ondernemer aanraden.
10-12-2014
Door: Thienpont Benoit
Het was een mooie aanvulling op m'n reeds 12 jaar ervaring in de verkoop, doch Protech-West is een nieuw bedrijf waar een nieuwe aanpak meer dan opportuun is! Bedankt voor de opbouwende cursus
09-12-2014
Door: Arie
Startende zelfstandige, veel gehad aan dit Salestraject. Veel handvatten om in de praktijk te gebruiken
09-12-2014
Door: anoniem
Een goed verzorgde training met een duidelijke uitleg van de items die betrekking hebben op de verkoop van Protech Lakbescherming. Dank u wel Anton
09-12-2014
Door: anoniem
Zeer vlotte en aangename trainingen geweest. Leuk en afwisselend en zeer gericht op ons bedrijf en ons product. Dit is wel zeer fijn dat je een training krijgt op maat en dat je niet een balpen moet verkopen.
02-12-2014
Door: Cor
De training was goed verzorgd en leerzaam. Je komt er achter dat je wel gemiste kansen laat liggen. Zeker aan te raden.

Laat een reactie achter

Neem contact met ons op:

T. 088 003 98 00