Cursus Sales-A nieuwe stijl!

nieuwe onderwerpen in salescursus

Na de zomer start weer de cursus voor het NIMA Sales-A diploma in Goes. Salesopleidingen.nl is één van de weinige aanbieders die deze cursus aanbiedt in de provincie Zeeland. De 'grote opleiders' willen graag volle klassen en dat is voor een specialistische opleiding niet altijd haalbaar in het Zeeuwse. Gelukkig start Salesopleidingen.nl al bij minimaal 5 deelnemers!

Dit jaar zijn er wat aanpassingen in de cursus. Zo heeft het NIMA een nieuw boek opgenomen in de verplichte literatuur. Uiteraard is al het cursusmateriaal daarop aangepast. Voordeel van het nieuwe boek is dat er ook een internet-module aan gekoppeld is waarop je test-vragen kan maken. Een goede indicator of je op het juiste spoor zit voor het theorie-examen.

Uiteraard wordt tijdens de cursus ook heel veel geoefend in verkoopgesprekken: rollenspellen die je voorbereiden op het examen én die je helpen in de zakelijke gesprekken van alledag. Dat is immers wel onze insteek bij de cursus: fijn dat er een diploma aan gekoppeld zit, maar het gaat vooral om het praktisch nut. Groeien in je werk. Of zoals wij het zeggen: 'van inzet naar omzet!

Interesse? Inschrijven kan via de site (klik hier om in te schrijven). Meer informatie via mail cursus@salesopleidingen.nl of via telefoon 088-0039800.

 

Deel deze pagina:

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Laat een reactie achter

Neem contact met ons op:

T. 088 003 98 00