cursus NIMA Sales-A van start!

gemotiveerde groep cursisten op weg naar gewaardeerd diploma

Op woensdagavond 19 september is weer de cursus NIMA Sales-A gestart in Goes. Mooi om te zien hoe deze cursus altijd een bepaald type cursisten aantrekt: actieve, extraverte mensen die vol in het (commerciële) leven staan. Dit jaar toevallig vrij veel mensen uit technische bedrijven. En dat geeft ook onderling direct weer goede en zinvolle discussies over marktaanpak en verwachtingen over marktontwikkelingen.

Ook opvallend dit jaar is de gedrevenheid van de cursisten. Nu is die normaal al hoog (anders geef je je niet op voor zo'n cursus), maar de presentaties waarin de deelnemers zich presenteren tijdens de eerste cursusavond waren van een zeer hoog niveau. Complimenten! Dat geeft alle vertrouwen voor de rest van de cursus.

Begin januari doen deze cursisten al theorie-examen. Daarna worden de mondelinge examens ingepland. En dat is meteen het sterke punt van het NIMA Sales-A diploma: de kandidaten laten in een nagespeeld verkoopgesprek aan de examinatoren zien dat ze uit het juiste commerciële hout gesneden zijn. Dat ze in staat zijn om goede vragen te stellen, goed met tegenwerpingen om te gaan en niet schrikken van een klacht die de klant onverwacht in het verkoopgesprek op tafel kan leggen. Kortom, een toets op vaardigheden waar je echt iets aan hebt in het dagelijks werk!

We wensen de cursisten heel veel succes met de cursus en zien uit naar de komende cursusavonden!

Deel deze pagina:

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Laat een reactie achter

Neem contact met ons op:

T. 088 003 98 00