BBQ voor cursisten Sales-A 2013/2014

gezellige afronding van een pittige cursus!

Zoals ieder jaar was het weer een heel gezellige cursistengroep die de opleiding NIMA Sales-A volgde bij Salesopleidingen.nl. Gestart in het najaar van 2013, daarna in hoog tempo door de boeken en lesstof heen en uiteindelijk afgesloten met de landelijke examens in februari/maart dit jaar. Met nog één herexamen te gaan durven we te stellen dat ook dit weer een succesvolle groep is geweest!

En na al dat harde werken is het natuurlijk ook goed om nog even gezellig na te praten. Daarom werd het traject officieel afgesloten met een feestlijke borrel en BBQ! Leuk om alle verhalen weer terug te horen en leuk om te zien hoe ook dit weer in korte tijd een heel gezellige en samenhangende groep is geworden. Zoals het spreekwoord zegt: 'kennis is belangrijk, maar kennissen zijn nog veel belangrijker!'. Je weet immers maar nooit hoe je medecursisten je nog eens kunnen helpen bij een zakelijke uitdaging. En altijd goed om mensen te hebben die je vertrouwd waar je nog eens op terug kunt vallen als je in je werk een moeilijke situatie tegenkomt.

Met deze BBQ, onder een stralende zeeuwse zon, is de cursusgroep 2013/2014 dan officieel afgezwaaid. De cursisten gaan verder met hun werk en hun carrière, wij gaan weer door met het opstarten van de volgende cursusgroep. Op 3 september start deze weer in Goes. Hopelijk kunnen we ook die groep weer succesvol naar het felbegeerde diploma helpen. Als de groep elkaar weer net zo sterk stimuleert en ondersteunt als deze groep dan komt dat zeker weer goed!

Deel deze pagina:

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Laat een reactie achter

Neem contact met ons op:

T. 088 003 98 00