Actieve afronding trainingstraject DEK

Uitreiking certificaten tijdens strandfeest!

Familiebedrijf DEK heeft een actieve personeelsvereniging die door het jaar heen regelmatig personeels activiteiten organiseert. Toen er een datum moest worden gekozen voor de uitreiking van de trainingscertificaten moest er dan ook niet lang worden nagedacht: vrijdagmiddag 6 september op het strand!

En zo geschiedde. Op een prachtige nazomerdag werd een actief programma met sport en spel afgewerkt waarna de dag werd afgesloten met een gezellig etentje in de strandtent. Het koste even moeite om alle 'geslaagden' van het trainingstraject los te weken van hun maaltijd en/of hun gesprekspartner, maar uiteindelijk stond iedereen opgelijnd voor de officiële afronding van het intensieve trainingsprogramma dat men afgelopen jaar doorlopen heeft.

Het werk bij DEK Opleiding en Training is een heel mooi voorbeeld van wat wij 'commercieel handelen' noemen. Natuurlijk zijn er binnen DEK enkele mensen die daardwerkelijk 'verkoper' op hun kaartje hebben staan. Maar ook de andere 45 werknemers hebben een commerciële rol binnen het bedrijf! Zij spreken immers iedere dag (potentiële) klanten. En door dit goed te doen blijven de klanten tevreden. En wellicht verwijzen ze vrienden of familie door naar DEK als die ook toe zijn aan een rijopleiding. Mond-tot-mond reclame is immers de sterkste reclame die je kan hebben!

Tijdens het trainingstraject zijn er voor alle functies in het bedrijf actiepunten bedacht en uitgevoerd die helpen om bestaande klanten goed (of nog beter) te helpen en om nieuwe klanten te interesseren voor DEK. Het mooiste daarbij is dat de mensen zelf met deze ideeën zijn gekomen: de kracht van brainstormen in een groep mensen van verschillende afdelingen. Door elkaar uit te dagen en elkaar de spiegel voor te houden werden de ideeën steeds beter. En werd het ook een positieve uitdaging om de eigen punten breed gedragen in de organisatie te krijgen.

Kortom, actieve mensen met actieve ideeën voor een actieve rijopleiding bij een actief bedrijf. Letterlijk 'constant in beweging' en actief op weg 'van Inzet naar Omzet'!

Deel deze pagina:

Reacties

20-02-2014
Door: Jos Dek
Anton, Via deze weg wil ik jou ook namens het management van Dek hartelijk bedanken voor de enerverende, boeiende en leerzame bijeenkomsten. De manier waarop jij les aan het geven bent en de hoeveelheid energie die je er in steekt heeft zondermeer een positieve uitwerking op de groep. mvg, Jos
08-10-2013
Door: Eric Berrevoets
Bedankt voor de leuke en leerzame trainingen. Je hebt ons laten ervaren hoe we out-of-the-box kunnen denken naar een beter resultaat. Nu het geleerde in praktijk brengen.
26-09-2013
Door: Dominique
Er wordt boeiend les gegeven en laat je nadenken over zaken waar je normaal niet bij stilstaat.
18-09-2013
Door: Edwin
Bedankt Anton voor de trainingen. Was erg leerzaam maar ook gezellig!
14-09-2013
Door: Paul Wijnen
Anton, het waren leerzame en gezellige dagen om naar te luisteren. Ben zelf een stuk wijzer geworden om gewoon op een andere manier te denken en over te dragen naar de klanten.
09-09-2013
Door: Okkie Huson
Een leuke en leerzame opleiding, een goede docent. Bedankt Anton!
06-09-2013
Door: Cynthia
Bedankt Anton voor de leuke en boeiende lessen die wij gekregen hebben.

Laat een reactie achter

Neem contact met ons op:

T. 088 003 98 00