Over ons

Anton Brouwer is de oprichter van Salesopleidingen.nl en tevens de primaire trainer bij de in-company trajecten. Anton heeft meer dan 30 jaar ervaring in Sales- en Marketingfuncties. Begonnen in de buitendienst, later op directieniveau in verschillende bedrijven, in zowel de Food als de Non-food. Het stimuleren en motiveren van mensen om tot nog betere prestaties te komen is zijn passie. Klanten waarderen zijn strategisch inzicht, waardoor hij veel meer waarde toevoegt dan alleen 'het trainen van de medewerkers'. Zeer hoge tevredenheidsscores van de deelnemers aan zijn trainingen. Geen vrijblijvende trainingen, maar heel doelgericht en met een hoge 'energie-overdracht' waardoor de deelnemers focus krijgen en haalbare doelen stellen voor zichzelf. Ons motto is immers niet voor niks 'van inzet naar omzet'!

 

Theo Nieboer is een ervaren manager in de Nautische wereld en is momenteel directeur bij een groot detacheringsbureau voor Nautisch personeel. Een specialist op het gebied van personeelsbeleid en organisatiekunde. En door zijn uitstekende combinatie van didactische vaardigheden, vakkennis en enthousiasme een zeer waardevolle gastdocent voor Salesopleidingen.nl!

 

Anouk Guilliet is gastdocente bij Salesopleidingen.nl. In diverse profit en non-profit organisaties heeft zij ervaring opgedaan in personeels- en organisatiebeleid. Anouk werkt tijdens de training graag interactief met veel voorbeelden uit haar eigen praktijk en die van de deelnemers.

 

Eric Tissinkis accountant (AA) en gastdocent bij Salesopleidingen.nl. Eric heeft een jarenlange ervaring met diverse MKB klanten (van kleine eenmanszaken tot middelgrote ondernemingen). Eric probeert het inzicht in cijfers met veel enthousiasme over te brengen op de cursisten ondanks dat dit meestal niet een vak is wat veel 'commercianten' heel leuk vinden.

 

Nieuwe collega's welkom! Salesopleidingen.nl is een snel groeiende organisatie en daarom komen we graag in contact met mensen die deze groei verder kunnen ondersteunen. De uitdaging hierbij is dat wij niet werken met 'standaard trainingen'. Nieuwe docenten/trainers moeten derhalve in staat zijn om uit een gesprek met de klant de essentie van de opleidingsvraag te halen. Waar gaat het echt om bij de klant en hoe kunnen wij daarbij helpen? Dat is dus wel wat anders dan 'een traininkje verkopen en uitvoeren'. We zoeken dus creatieve, commercieel gedreven mensen met een zeer goed ontwikkeld EQ. Ben jij zo iemand? Dan komen we graag in contact met je om te kijken hoe wij jou kunnen helpen om je nog verder te ontwikkelen onder de vlag van Salesopleidingen.nl!

 

Deel deze pagina:

Neem contact met ons op:

T. 088 003 98 00
Salesopleidingen.nl in beeld