Klanten aan het woord

Interviews met klanten over hun ervaringen met Salesopleidingen.nl

Natuurlijk vertellen we u graag wat we voor uw bedrijf kunnen doen en hoe we uw medewerkers kunnen ondersteunen bij het uitvoeren van hun werk. Maar ieder bedrijf is anders, ieder bedrijf heeft andere uitdagingen, andere doelen, andere producten, andere medewerkers... Daarom geloven wij alleen in maatwerk-trainingen. Trainingen die specifiek voor uw bedrijf worden ontwikkeld nadat we ons goed hebben verdiept in wat u en uw medewerkers bezig houdt.

Hieronder treft u een aantal bedrijven waarvoor we werken. Klik op het logo om te ontdekken wat we voor deze bedrijven hebben gedaan en hoe zij de samenwerking met Salesopleidingen.nl hebben ervaren.

 

Interview met KLaas Soellaart, Manager Operations en aandeelhouder bij GenP Interview met Margot Ende, directeur van SOS KInderdorpen

 

 

 

 

 

 

 

 

interview met Peter Herrebout, directeur eigenaar van Probaat Accountantsinyerview met Carel Flipse, directeur van Damen Schelde Marine Services

 

 

 

 

 

 

 

  

 

interview met Tonnie Bliek, controller bij TMC Woonwinkels

 

 

 

 

 

 

 

 

Klik op de logo's om meer te lezen over de trainingen die we voor deze bedrijven hebben verzorgd

Deel deze pagina:

Reacties

05-06-2015
Door: Anton van Pelt, Kleyn Trucks
- Zeer nuttig en leerzaam - Goede thema's en onderwerpen - Veel koppeling naar ons bedrijf & werk - Actueel!
29-01-2015
Door: Hagar Prins
Dank voor de zeer waardevolle, praktijkgerichte trainingen! Dankzij de trainingen zijn we als team anders gaan kijken naar commercieel bezig zijn en eagerder + pro-actiever geworden op het benutten van kansen. Ook veel waardering voor de wijze waarop Anton zich heeft ingeleefd in de organisatie en het werkveld.
29-01-2015
Door: Henk Luteijn
Als Area Manager voor Protech Monte Carlo in Nederland en België zijn we zeer tevreden over de inzet van Salesopleidingen.nl Geen confectie training maar een "maatpak", precies passend gemaakt voor ons bedrijf. De training is voor ieder van ons een aanwinst. Ik kan het iedere ondernemer aanraden.
30-09-2014
Door: Kees Nefs
Voor de 'nieuwelingen' een prima training. Voor de 'oude garde' een goede opfrisser en een verrijking met nieuwe inzichten
30-09-2014
Door: Rob Zwueste (Gea Goedhart)
De beurstraining was een ideale voorbereiding op een voor ons belangrijke beurs
17-08-2014
Door: Hans Langedijk (Schouten)
3 interessante, praktijkgerichte en actiegerichte trainingsdagen met een trainer die weet van 'aanpakken'
17-08-2014
Door: Martin van Dijk (Schouten Kampen)
Zeer leerzaam, toegespitst voor bedrijf
17-08-2014
Door: Dries Wolff (Pols Zuidland)
Anton, hartelijk dank voor alle handvatten die we dagelijks meenemen om te werken aan ons 2.0 ondernemerschap!
14-07-2014
Door: Chris Kuiper
Via KET Marine met veel plezier en interesse de salestraining gevolgd. Anton is een gedreven trainer welke ervoor zorgt dat je vaak op het puntje op je stoel zit. Hij weet waar hij het over heeft en weet je tot leuke discussies uit te lokken...
17-05-2014
Door: Rudy van Steenbergen (Schouten Bercomex)
De rollenspellen waren erg nuttig
03-01-2014
Door: Marc Reuter
We hebben bij de Pols Groep in Zuidland net het 2e jaar training met Salesopleidingen.nl afgesloten. Voor de verkoopgroep was het een vervolg op de onderwerpen van het eerste jaar. In overleg met directie zijn de onderwerpen bepaalt en op maat geschreven. Het was weer intensief, spannend, soms confronterend maar vooral zelfwerkzaamheid binnen je eigen vakgebied, gericht op je eigen werk maken de trainingen zeer de moeite waard. Ook onze service/onderdelen afdeling heeft een jaar training achter de rug. Vooral gericht op onderlinge samenwerking en klantbenadering. Voor alle deelnemers verhelderend en voor het bedrijf een waardevolle bijdrage aan de dagelijkse inspanningen om klanten tevreden te houden. Beide groepen afgesloten met een officieel erkend certificaat en veel nieuwe ideeën hoe het nog beter kan in de toekomst. Dank aan Salesopleidingen voor de inspanningen, enthousiasme en waardevolle trainingen.
16-12-2013
Door: J. Zwarst
Wij hebben een in-company training gevolgd op verschillende werkvloeren wat absoluut zijn uitwerking heeft gehad. Voor mij was het confronterend, scherp, actief en zeer leerzaam met veel praktijkvoorbeelden. Goede training!
29-06-2013
Door: Anja Eggebeen
Hartelijk dank voor de leerzame trainingen. Ik heb veel geleerd. Niet alleen theoretisch. Vooral door de leerzame rollenspellen weet ik wie ik ben en wat ik kan verbeteren. En vooral gelukkig waar ik goed in ben. Ik ga verder aan de slag!
28-06-2013
Door: Jotam Zweedijk (DEK Opleiding en Training)
Het was een leuke, leerzame, maar vooral interactieve training. De trainer haalt ook bij de minder actieve/assertieve deelnemers motivatie naar boven waardoor onze organisatie enkele positieve ontwikkelingen heeft doorgemaakt. Dat geldt voor de korte en vooral ook voor de lange termijn. De training is een goede manier om binnen een bedrijf niet alleen de resultaten te verbeteren, maar ook de neuzen dezelfde kant op te krijgen.
19-06-2013
Door: John
Leerzaam, leuk, scherp. Training met inhoud. Prima!
19-06-2013
Door: N. van Zetten
Goede training. Veel praktijkvoorbeelden.
12-11-2012
Door: Koen van Bezu - Syndus Group (Eyke Hogendoorn Group)
Salesopleidingen.nl heeft bij ons bedrijf een incompany training verzorgd voor de verschillende commerciele binnen- en buitendienst functies van de diverse bedrijfsonderdelen. De enorme ervaring en het enthousiasme van Anton maakten dit tot een bijzonder leuke en leerzame ervaring.
20-04-2012
Door: Judith Stoop
Wat zijn de edits van de klantinterviews mooi en leuk geworden! Met dank aan Maaike. Ik vond het erg leuk om je enthousiaste klanten te interviewen. Wat een hoop lof! :-) Succes met alle trainingen die nog komen gaan.

Laat een reactie achter

Neem contact met ons op:

T. 088 003 98 00
Salesopleidingen.nl in beeld