In-company trainingen

Maatwerk voor uw bedrijf

Steeds meer bedrijven zien in dat de vaardigheden van de commerciële afdelingen een directe invloed hebben op het bedrijfsresultaat. Producten en diensten worden steeds sneller gekopieerd, met prijsdruk tot gevolg (‘Commodisation’). En ook de invloed van prijsvechters wordt in steeds meer markten voelbaar (‘hyperconcurrentie’).

Commerciële afdelingen moeten daarom de sterktes van het eigen bedrijf zeer goed kennen en ook in staat zijn om deze optimaal uit te dragen naar de markt. Dat telt niet alleen voor vertegenwoordigers en accountmanagers, maar ook voor de verkoopbinnendienst en andere afdelingen met klantcontact.

Vaak onderschatte groepen in dit verband zijn telefonistes, servicemonteurs en chauffeurs/bezorgers. Ieder bedrijf kent wel een voorbeeld waarbij een medewerker van een ondersteunende afdeling de commerciële relatie onbedoeld schade berokkent door een goed bedoelde, maar verkeerde opmerking (“ja, over dat product krijgen we veel klachten”). Kunt u zich voorstellen hoeveel sterker de klantrelatie kan worden als ook dit personeel zich bewust is van zijn rol in het commerciële proces?

Naast de commerciële slagkracht is er nog een belangrijke reden om het personeel continu uit te dagen om op een hoger niveau te functioneren. Meer inzicht in de eigen rol binnen het bedrijf leidt tot een sterker ‘wij-gevoel’, en daarmee tot minder personeelsverloop op deze commercieel zo belangrijke posities. Tot slot is het aanbieden van opleiding aan het personeel ook een secundaire arbeidsvoorwaarde die steeds meer aan waardering wint.

Benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen doen? Neem dan contact op via telefoonnummer 088-0039800 of stuur een mail naar incompany@salesopleidingen.nl.

Benieuwd hoe andere klanten de samenwerking met Salesopleidingen.nl hebben ervaren? Ga dan naar 'klanten aan het woord'.

Deel deze pagina:

Reacties

15-06-2015
Door: Kleyn
Goede toepasbare informatie. Zet je in korte tijd weer op scherp!
15-06-2015
Door: Rob Schrievers
Interactieve trainingen en praktijkgericht
05-06-2015
Door: Anton van Pelt, Kleyn Trucks
- Zeer nuttig en leerzaam - Goede thema's en onderwerpen - Veel koppeling naar ons bedrijf & werk - Actueel!
30-09-2014
Door: Kees Nefs
Voor de 'nieuwelingen' een prima training. Voor de 'oude garde' een goede opfrisser en een verrijking met nieuwe inzichten
30-09-2014
Door: Rob Zwueste (Gea Goedhart)
De beurstraining was een ideale voorbereiding op een voor ons belangrijke beurs
23-09-2014
Door: Rob (Ket Marine)
Met Salesopleidingen.nl naar meer omzet! En meer besef van de processen bij alle salesmensen die bij het bedrijf betrokken zijn.
17-08-2014
Door: Hans Langedijk (Schouten)
3 interessante, praktijkgerichte en actiegerichte trainingsdagen met een trainer die weet van 'aanpakken'
17-08-2014
Door: Dries Wolff (Pols Zuidland)
Anton, hartelijk dank voor alle handvatten die we dagelijks meenemen om te werken aan ons 2.0 ondernemerschap!
28-07-2014
Door: Chris Bustraan
Ik heb de Verkooptraining van Salesopleidingen.nl als erg nuttig ervaren. Mijn verkoopgesprekken verlopen nu veel beter en met meer resultaat. Vooral de opdrachten die we meekregen aan het eind van iedere trainingsdag hebben me geholpen. Eerst denk je 'moet dat nou', maar door die opdrachten ga je wel gericht aan de slag met de besproken onderwerpen. Een soort stok achter de deur dus. En het heeft me geholpen om sommige dingen eens heel anders aan te pakken. Doordat het een opdracht was ga je nieuwe dingen proberen die je normaal niet zou doen. Dus heel nuttig! Bedankt Anton voor de wijze lessen!
14-07-2014
Door: Chris Kuiper
Via KET Marine met veel plezier en interesse de salestraining gevolgd. Anton is een gedreven trainer welke ervoor zorgt dat je vaak op het puntje op je stoel zit. Hij weet waar hij het over heeft en weet je tot leuke discussies uit te lokken...
12-07-2014
Door: Jan Mesu
Bij mij ging het vooral om acquisitie. Wij hebben altijd nieuwe klanten nodig en ik moet dat doen. Valt niet mee als je niemand hebt om op terug te vallen. Dus die verkoopcursus was voor mij heel nuttig. En fijn dat je ook na de lessen mag bellen om vragen te stellen.
28-05-2014
Door: Karel van de Gugte
Bedankt voor de hele fijne verkooptraining. Ik heb er echt wat van geleerd!
02-02-2014
Door: Marc Reuter
We hebben bij de Pols Groep in Zuidland net het 2e jaar training met Salesopleidingen.nl afgesloten. Voor de verkoopgroep was het een vervolg op de onderwerpen van het eerste jaar. In overleg met directie zijn de onderwerpen bepaalt en op maat geschreven. Het was weer intensief, spannend, soms confronterend maar vooral zelfwerkzaamheid binnen je eigen vakgebied, gericht op je eigen werk maken de trainingen zeer de moeite waard. Ook onze service/onderdelen afdeling heeft een jaar training achter de rug. Vooral gericht op onderlinge samenwerking en klantbenadering. Voor alle deelnemers verhelderend en voor het bedrijf een waardevolle bijdrage aan de dagelijkse inspanningen om klanten tevreden te houden. Beide groepen afgesloten met een officieel erkend certificaat en veel nieuwe ideeën hoe het nog beter kan in de toekomst. Dank aan Salesopleidingen voor de inspanningen, enthousiasme en waardevolle trainingen.
08-10-2013
Door: Eric Berrevoets
Bedankt voor de leuke en leerzame trainingen. Je hebt ons laten ervaren hoe we out-of-the-box kunnen denken naar een beter resultaat. Nu het geleerde in praktijk brengen.
14-09-2013
Door: Paul Wijnen
Anton, het waren leerzame en gezellige dagen om naar te luisteren. Ben zelf een stuk wijzer geworden om gewoon op een andere manier te denken en over te dragen naar de klanten.
27-06-2013
Door: Cees Wolters
Ook als je al jaren actief bent in de verkoop is het fantastisch om te zien dat je altijd beter kunt worden!
19-06-2013
Door: Vivian
Vooral de praktische opdrachten gedurende de trainingsdagen hebben mij geholpen om mijn dagelijkse werkzaamheden nog beter uit te voeren. Het volgen van de salesopleiding met collega's van alle disciplines binnen ons bedrijf is een absolute meerwaarde en is door de trainer op een leuke en interactieve manier aangeboden.
18-06-2013
Door: Stefan
De In-Company training was goed toegesneden op ons bedrijf met speciaal aangepast lesmateriaal. De enthousiaste trainer kon de hele groep, elke bijeenkomst weer, goed meekrijgen. Leuk, leerzaam en nuttig!
05-09-2012
Door: KinderboekenFee www.kinderboekenfee.nl
De in-company training bij Sales opleidingen heb ik als zeer waardevol beschouwd. De trainingen van Anton Brouwer waren niet alleen heel nuttig maar ook erg leuk. Elke training zag je dat het enthousiasme als een lopend vuurtje steeds meer collega's aanstak. Ik heb de training via het deurwaarderskantoor waar ik destijds voor werkzaam was gevolgd. Maar ook nu merk ik dat ik als zelfstandig ondernemer profijt heb van het feit dat ik de cursus heb gevolgd. Een aanrader voor ieder bedrijf dat samen met zijn/haar collega's een succes van hun bedrijf willen maken! Jeannet Festen van Feetje Media- KinderboekenFee www.kinderboekenfee.nl

Laat een reactie achter

Neem contact met ons op:

T. 088 003 98 00
Salesopleidingen.nl in beeld

Leadhunter