Welkom bij Salesopleidingen.nl

“Als je doet wat je altijd al deed, dan krijg je wat je altijd al kreeg.” 

Deze beroemde uitspraak van Albert Einstein is ook heel erg van toepassing op het verkoopproces binnen veel bedrijven. Als je je klanten op dezelfde manier blijft benaderen als vroeger, dan is het niet reëel om te verwachten dat de omzet sterk omhoog zal gaan. En toch is dat wat bedrijven vaak wel willen.

Moet het dan allemaal helemaal anders? Meestal niet. Maar het zijn wel de details die voor grote verschillen kunnen zorgen. Hoe komt het anders dat de ene verkoper veel betere resultaten behaalt dan de andere? Ze verkopen hetzelfde product, bedienen dezelfde markt... Het verschil zit in de verkoper zelf.

Verkoop is ook 'gunnen'. Daarom trainen we vooral op 'vaardigheden' en 'gedrag'. Want hoe je het gesprek aanpakt en hoe je bent als persoon, dat maakt het verschil tussen een goede verkoper en een top-verkoper. En dat is waar wij u graag bij helpen: van goed naar beter, of zoals wij het zeggen: 'van inzet naar omzet'!

 

Salesopleidingen.nl helpt uw organisatie om (nog) beter te presteren. Dat doen we door:

  • Het trainen van commerciële en communicatieve vaardigheden
  • Het verbeteren van de samenwerking binnen een team ('teambuilding')
  • Het verhogen van de creativiteit in het klantcontact (de klant wil verrast worden!)

Onze hoofdactiviteit is het ontwikkelen en uitvoeren van klantspecifieke trainingen ('incompany trainingen') voor bedrijven en instellingen. Daarnaast bieden we open trainingen en avondcursussen waar mensen individueel op kunnen inschrijven.

Overigens zijn onze incompany trainingen niet alleen op 'verkopers' gericht. Ook telefonistes, servicemonteurs en productiemedewerkers worden door ons getraind. Het is immers de zwakste schakel die de sterkte van de ketting bepaalt. En 'communicatie' is tegenwoordig de achilleshiel van veel bedrijven. Miscommunicatie zorgt voor tijdverlies, hogere kosten, meer fouten en ook... ontevreden klanten. Dus heeft u een vraag over het verbeteren van de commerciële en/of communicatieve vaardigheden binnen uw organisatie? Neem dan contact met ons op voor een kennismakingsgesprek!

 

Deel deze pagina:

Neem contact met ons op:

T. 088 003 98 00